Kan ik een reproductie kopen?

Verschillende mensen hebben mij deze vraag gesteld. Het antwoord op deze vraag is: ja.

Als het originele kunstwerk buiten uw budget ligt, dan kunt u ook kiezen voor het kopen van een reproductie. Van elk kunstwerk is er een beperkte oplage van reproducties (een maximale oplage van 5 stuks). Deze worden door een professioneel kunstreproductiebedrijf verzorgd. Een afbeelding van het oorspronkelijke kunstwerk wordt geprint op canvas.

De originele warme kleuren zijn gelijk aan het oorspronkelijke kunstwerk. Met een matte oppervlakte en een authentieke canvas structuur komt de reproductie zeer dicht bij het origineel. De reproducties zijn van goede kwaliteit en blijven gegarandeerd 60 jaar licht echt.
U kunt, afhankelijk van de grootte van het werk, kiezen uit een of meerdere maten.  De kosten van een reproductie zal dan ook variëren van 550 tot 150 Euro .De kosten van de reproducties zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden dus apart gefactureerd.

Overweegt u een reproductie te kopen en wilt u overleggen over het formaat en de bijkomende kosten? Dan kunt u het beste contact via de e-mail met mij opnemen: stefanie@stefaniewierda.com.

*Let op:  Reproducties van kunstwerken kunt u niet retourneren.