“DREAMER”

2019

50 x 60 cm

Techniek: olieverf op canvas

Met dit werk won ik de publieksprijs van het Kunst Congres West 2019 dat georganiseerd werd door het UWV in samenwerking met kunstenaarsvereniging Pulchri Studio in Den Haag.

Het werk gaat over de dochter van een raammaker in Jemen.  Ze is in gedachten verzonken terwijl ze naar haar vader werk kijkt. Ik vraag mij af, nu met de oorlog in Jemen, hoe zou haar leven er nu uit zien?

2019- 50 x 60 cm – reproductie print on canvas,  beperkte oplage van 5

Prijs: 350 euro (incl. 9% btw)

Zie verkoopinformatie

Als het originele kunstwerk buiten uw budget ligt, dan kunt u ook kiezen voor het kopen van een reproductie. Van elk kunstwerk is er een beperkte oplage van reproducties (een maximale oplage van 5 stuks). Deze worden door een professioneel kunstreproductiebedrijf verzorgd. Een afbeelding van het oorspronkelijke kunstwerk wordt geprint op canvas.

De originele warme kleuren zijn gelijk aan het oorspronkelijke kunstwerk. Met een matte oppervlakte en een authentieke canvas structuur komt de reproductie zeer dicht bij het origineel. De reproducties zijn van goede kwaliteit en blijven gegarandeerd 60 jaar licht echt.
U kunt, afhankelijk van de grootte van het werk, kiezen uit een of meerdere maten. De kosten van de reproducties zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden dus apart gefactureerd.
Let op:  Reproducties van kunstwerken kunt u niet retourneren.