Verkoopinformatie

Bestellen

U kunt bij mij op 2 manieren een schilderij kopen.

Op afspraak. Heeft u interesse in een schilderij, maar wilt u het eerst in het echt komen bekijken en/of met mij kennis maken? Dan kunt u mij mailen (direct of via het contact formulier op mijn website) om met mij een afspraak te maken.
U kunt dan het schilderij of de schilderijen van uw voorkeur geheel vrijblijvend bij mij in Delfgauw komen bekijken en in alle rust beslissen of u wel of niet tot koop over wilt gaan.We kunnen dan ook eventueel de mogelijkheid van een proefplaatsing bespreken.
Mocht u wel besluiten om het schilderij te kopen, dan vraag ik u ter plekke om een aanbetaling van 35% te doen en dit in cash te betalen. Voor het resterende bedrag krijgt u een factuur mee.
Via de webshop. U bestelt het schilderij via de webwinkel. Hiervoor zet ik hieronder wat informatie op een rij, zodat u goed weet waar u aan toe bent.
Betalen

U kunt in de webshop op 2 manieren betalen:

1. Veilig met iDEAL.

De betaling wordt verzorgd door Mollie Payments, een grote online payment provider, waar veel webshops mee werken. Zij waarborgen dat uw transactie beveiligd wordt uitgevoerd. Omdat uw betaling nog dezelfde dag verwerkt kan worden, is dit de snelste (en makkelijkste) manier van betalen.

2. Via een bankoverschrijving.

Maak in dit geval het bedrag over op bankrekening NL39 ASNB 0781264456 tnv Stefanie Wierda onder vermelding van het bestelnummer.

Het schilderij wordt pas uw eigendom als u het volledige bedrag van de factuur aan mij heeft betaald.

Levertijd

Zodra het geld ontvangen is, ga ik met uw bestelling aan de slag. Voor het leveren van een origineel doek gaat de levertijd van  5-7 werkdagen in. Voor het verzorgen van een reproductie geldt een levertijd van minimaal 2 weken omdat ik afhankelijk ben van derde partijen die de reproductie verzorgen. Bij betaling via iDEAL gaat de levertijd op dezelfde dag  in; als u zelf geld overmaakt via uw bankrekening, ontvang ik het geld meestal de volgende dag. Dan gaat dus ook de levertijd in.

Verpakken

Het schilderij wordt zorgvuldig met luchtkussenfolie in een- op maat gemaakte -kartonnen verzenddoos verpakt.

Bewaar na ontvangst het verpakkingsmateriaal, zodat u het eventueel gebruiken kunt als u het schilderij retour wilt sturen.

Verzenden

U kunt kiezen uit 2 verzendmethoden.

1.   Verzending van grotere schilderijen en limited edition reproducties (70×100 cm en groter) vindt plaats via Easy2send. De hoogte van verzendkosten zijn variabel en zullen afhangen van het formaat van het schilderdoek en het tijdsbestek waarin het doek aan de afnemer geleverd moet worden. Deze kosten worden in overleg met de klant bepaald en los van de aanschafprijs van het werk gefactureerd.

2.   Verzending met post NL.
Kleinere schilderdoekjes of reproducties (70×90 cm en kleiner)  verzend ik aangetekend en verzekerd met post NL. De kosten hiervoor zijn € 18,00. Dat de kosten hoger zijn dan voor het verzenden van een ‘normaal’ pakket via PostNL heeft vooral te maken met de maten en het gewicht van de meeste schilderijen.
PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag en u kunt de zending volgen met de Track&Trace-code. U moet tekenen voor ontvangst.

Natuurlijk kunt u uw schilderij gratis afhalen op locatie in Delfgauw.Voordeel is dat u het schilderij dan in het echt kunt bekijken en kennis kunt maken met mij. Zodra ik uw bestelling en het geld ontvangen heb, neem ik contact met u op om een afspraak te maken voor de aflevering.

Retourneren

Als het schilderij, dat u online hebt gekocht, om welke reden dan ook toch niet is wat u ervan verwacht had, dan heeft u twee weken de tijd om aan te geven dat u het wilt terugsturen.

Na uw melding heeft u dan nog 2 weken de tijd om het te retourneren.

Het is belangrijk dat u in deze periode zorgvuldig omgaat met het schilderij en de verpakking. Mocht u immers besluiten tot retourneren, dan moet het werk onbeschadigd zijn zodat het verkocht kan worden aan een andere klant. Schade zal in rekening worden gebracht.

Hoe werk retourneren?

Stuur een email naar info@stefaniewierda.com waarin u vermeldt:

-uw naam
-het ordernummer van de bestelling
-welk schilderij u wilt retourneren
-de reden van terugzending (niet verplicht, maar wel zeer gewaardeerd)
-naar welk bankrekeningnummer het geld kan worden teruggestort
U ontvangt dan een reply met daarin het adres waarnaar u het schilderij retour kunt sturen.

Mocht u dat prettiger vinden, dan kunt u ook het officiële modelformulier voor ontbinding/herroeping downloaden, invullen en naar mij toe sturen: Modelformulier voor ontbinding-herroeping Stefanie Wierda  Dit is echter niet verplicht.

Stuur het schilderij vervolgens in originele staat, aangetekend (via Post.NL of Easy2Send) en zorgvuldig verpakt in de originele verpakking (of een andere verpakking, die minstens net zo degelijk is als die waarin u het schilderij gekregen hebt) naar mij terug.

De verzendkosten die u maakt, vergoed ik u bij de terugbetaling. Retourneren is dus gratis!

Na mijn tekening voor ontvangst van het schilderij en controle op enige schade aan het werk, ontvangt u een bevestiging tot ontbinding van de koopovereenkomst. Mocht er schade aan het doek geconstateerd worden dan zal mijn verzekering contact met u opnemen omtrent een schadevergoeding.

Na bevestiging van ontbinding van het koopcontract zal ik het door u betaalde bedrag inclusief verzendkosten (zowel heen als terug) uiterlijk binnen twee weken terugbetalen. Normaal gesproken is het binnen één week teruggestort.